Estart.be

Professioneel én betaalbaar webdesign waarmee u scoort

Google ads campagne opzetten

Google Ads campagne opzetten

Google Ads is de nieuwe naam voor Google Adwords.

Wil je graag bezoekers op je website op trefwoorden waarop je niet goed gevonden wordt in de natuurlijke zoekresultaten, dan kan je gebruik maken van Google Ads.
Of als je website nog nieuw is en nog niet goed gekend in Google, dan kan je ook op deze manier snel aan heel wat bezoekers geraken op je website ?

Via een Google Ads campagne kan je bezoekers op je website krijgen via de betaalde advertenties.
Je kan bieden op bepaalde trefwoorden en afhankelijk van wat anderen bieden zal jou advertentie wel of niet getoond worden.
Bij de Google advertenties betaal je maar als er ook effectief op jou link geklikt wordt.
Voor iedere betaling heb je dus wel een echte bezoeker op je website, wat het toch tot een behoorlijk "eerlijk" systeem maakt.

Het opzetten van een goeie Google Ads campagne kan vrij complex zijn. Je kan het zelf opzetten en vlug wat budget instellen op enkele trefwoorden en je zal misschien wel wat bezoekers op je website krijgen. De vraag is echter of je ook relevante bezoekers op je website krijgt en vooral ook als je niet veel te veel betaald voor de verkeerde advertenties.

Door onze jarenlange ervaring met advertentie campagnes in Google kunnen wij u helpen of adviseren bij het opzetten van uw campagne of het reviseren van een lopende campagne.

Voor meer info en prijzen kunt U ons steeds contacteren.

Webdesign estart.be

Schoolstraat 6
8830 Hooglede
0474 56 77 04
tom@estart.be

Extra's

Marketing termen

Volg ons op