Adverteren op Google

Professioneel én betaalbaar webdesign waarmee u scoort

Google ads campagne opzetten

Google Ads campagne opzetten

Google Ads is de nieuwe naam voor Google Adwords.

Wil je graag bezoekers op je website op trefwoorden waarop je niet goed gevonden wordt in de natuurlijke zoekresultaten, dan kan je gebruik maken van Google Ads.
Of als je website nog nieuw is en nog niet goed gekend in Google, dan kan je ook op deze manier snel aan heel wat bezoekers geraken op je website ?

Via een Google Ads campagne(s) kan je bezoekers op je website krijgen via de betaalde advertenties.
Je kan bieden op bepaalde trefwoorden en afhankelijk van wat anderen bieden zal jou advertentie wel of niet getoond worden.
Bij de Google advertenties betaal je maar als er ook effectief op jou link geklikt wordt.
Voor iedere betaling heb je dus wel een echte bezoeker op je website, wat het toch tot een behoorlijk "eerlijk" systeem maakt.

Het opzetten van een goeie Google Ads campagne kan vrij complex zijn.
Je kan het zelf opzetten en vlug wat budget instellen op enkele trefwoorden en je zal misschien wel wat bezoekers op je website krijgen.
De vraag is echter of je ook relevante bezoekers op je website krijgt en vooral ook als je niet veel te veel betaald voor de verkeerde advertenties.

Door onze jarenlange ervaring met advertentie campagnes in Google kunnen wij u helpen of adviseren bij het opzetten van uw campagne of het reviseren van een lopende campagne.

Voor meer info en prijzen kunt U ons steeds contacteren.

Hoe gaan we te werk

De bedoeling van de adwords is om met een bepaald budget zoveel mogelijk extra relevante bezoekers op je site te krijgen.
Je kan eenvoudig en snel adwords opstarten, maar dan betaal je in de meeste gevallen veel te veel.
De truck bestaat erin zo weinig mogelijk te betalen per trefwoord, maar toch voldoende bezoekers te halen.

In de website steken we een professionele teller. Meten is immers weten en doordat alles online op onze website gebeurt kunnen we perfect nagaan hoe efficient de Google Ads werkt.
Met deze statistieken meten en bekijken we via welke woorden men binnenkomt, hoeveel pagina’s ze bekijken, welke pagina’s ze bekijken, …

Daarna bekijken we hoeveel verschillende campagnes je wil opzetten, op welke trefwoorden je gevonden wil worden, in welke regio je wil dat de advertenties getoond worden en welk budget je wil spenderen per dag.
Afhankelijk van je budget per dag/maand kunnen we je een idee geven wat de extra kosten zullen zijn om alles op te zetten en op te volgen.
Wekelijks doen we een check up van de Google Ads campagne en krijg je van ons een detail.

Wat doen we tijdens zo’n check up

 • Via een bezoekersteller kijken we hoeveel bezoekers er via de adwords zijn binnengekomen.
 • Evaluatie van het gebruik van het budget, maw wordt het voldoende gespreid over de verschillende campagnes en wordt het dagelijkse budget ook gebruikt
 • We proberen een doel te koppelen aan deze campagnes (bvb het contactformulier invullen / prijsaanvraag doen / bestelling of herstelling aanvragen) en bekijken of deze doelen behaald worden
 • Per zoekwoord kijken we of het budget omhoog of omlaag kan en testen wat de invloed hierop is.
 • Per zoekwoord kijken of er voldoende op verder geklikt wordt in de website of webshop.
 • Per campagne kijken we of er zoekwoorden uitgesloten kunnen worden omdat ze niet relevant zijn.
  Als iemand bvb is binnengekomen doordat hij zoekt op “parket herstellen gratis”, dan kunnen we gratis uitsluiten omdat dit voor hier van geen belang is
 • Per campagne bekijken we of er zoekwoorden kunnen toegevoegd worden
 • Per campagne eventueel alternatieve advertentieteksten uitproberen
 • Per campagne maken we ook advertentie extensies aan. Hiermee kan je onderaan de advertenties extra info plaatsen zonder meerkost.
 • Opmaken van een rapport.
Vraag een offerte voor het opstarten van een Google Ads campagne

 

 

Contact

 • Estart.be
 • Schoolstraat 6
 • 8830 Hooglede
 • 0474 56 77 04
 • tom@estart.be